Hodvábna obliečka na vankúš LEOPARD

60.0095.00

Doprajte vašej obývačke alebo spálni nádych luxusu. Hodvábne obliečky na vankúše sú nie len krásne, ale tiež príjemné, antistatické, antialergické, pevné a zároveň jemné k vašej pokožke a vlasom.

100% prírodný certifikovaný hodváb

Šité ručne – HANDMADE.

Popis

Hodvábna obliečka na vankúš s leopardím vzorom spája pôvab divokých zvierať s eleganciou jemného hodvábu. Tieto obliečky šijeme zo 100% prírodného morušového hodvábu v originálnom prevedení, ktorý sme nazvali príznačne LEOPARD. Tkanina je krásne jemná, prirodzene lesklá a krásne odráža svetlo. Ak túžite vniesť do vášho interiéru, či už je to obývačka, alebo spálňa originalitu a luxus, určite je tento vzor obliečok skvelou voľbou.

Neviete si predstaviť mať všetky obliečky iba v tomto leoparďom prevedení?

Určite odporúčame kombinovať tento vzor s hodvábnymi obliečkami v čisto čiernej alebo zlatej farbe. 100% prírodný morušový hodváb je dostatočný pevný a odolný, no zároveň stále príjemný a jemný k vlasom a pokožke.

V čom spočívajú hlavné prednosti hodvábnych obliečok

Okrem toho, že ostávajú vždy príjemne chladné aj v horúcom počasí, sú prirodzene antistatické. Vaše vlasy tak ráno nebudú zbytočne elektrizované. Vo vláknach hodvábu sa tiež nemnožia baktérie. Hodváb je tiež ideálnou voľbou pre ľudí s rôznymi kožnými problémami, keďže hodváb pokožku nedráždi. Hodvábne obliečky odporúčame hlavne osobám s citlivou a problematickou pleťou.

Hodvábna obliečka má prirodzene hebký povrch, čo ocení hlavne vaša pleť

Zaujímavé je, že v Číne, krajine dlhovekosti a večne krásnych žien bez vrások, veľa žien spí práve na hodvábnych vankúšoch už roky.

Ďalšou prednosťou hodvábnych vankúšov je, že sú antistatické s prirodzene klzkým povrchom, a teda nenarúšajú počas noci štruktúru vašich vlasov, hodváb pomáha zmierniť krepovitosť a lámavosť vlasov. Vlasy zároveň hodváb nevysušuje. Hodvábne obliečky na vankúše sú novodobý svetový trend u žien, ktoré sa starajú o svoju pleť a vlasy vo väčšej miere.

Hodvábna obliečka na vankúš je vyrábaná v rôznych žiarivých farbách a rôznych rozmeroch. Ak si želáte vyrobiť svoju obliečku v inej farbe alebo v inom rozmere, ako máme v ponuke, neváhajte nás kontaktovať.

Popis produktu

Kvalitne spracovaný, prirodzene lesklý 100% prírodný hodváb. Pevnosť 16 momme.

Elegantný vzhľad.

Zapínanie na skrytý zips.

Certifikovaný hodváb

Produkty značky YPNOA sú vyrábané z certifikovaného prvotriedneho kvalitného prírodného hodvábu, ktorý otestovala organizácia UNITED TESTING SERVICES (Suzhou) Co., Ltd a preverila tak jeho kvalitu podľa štandardov CMA, ILAC, MRA Testing organisation a CNAS Testing organisation.

Starostlivosť

Hodvábne obliečky sa perú s jemnou bielizňou v rukách alebo v práčke pri 30°C. Pri praní v práčke perte obliečky v ochrannom obale na pranie, ktorý obdržíte v balení (pri objednávke najmenej 3ks obliečok). Chráňte pred ostrými predmetmi, ktoré by mohli vaše obliečky poškodiť, a spôsobiť na látke nepekné zatrhnutie. Obliečky je možné žehliť pri nízkom stupni. Chráňte tiež pred priamym slnkom, sušte mimo horúceho radiátora.

Veľkosť vankúšaRozmer vankúša
S50 x 50 cm
M50 x 70 cm
L70 x 90 cm

Boli ste spokojný s nákupom? Neváhajte nám poslať svoju recenziu na info@ypnoa.com. Ďakujeme.

Ďalšie informácie

Rozmer vankúša

L, M, S

hodvábna obliečka leopard
Hodvábna obliečka na vankúš LEOPARD
60.0095.00